Bent u op zoek naar de juiste trap voor een gebouw?

Dit kan een spiltrap of wenteltrap zijn voor zowel binnen als buiten. Wat voor soort trap u ook zoekt, wij kunnen deze volledig op maat ontwerpen en produceren. Wij werken voor bouw- en constructiebedrijven in heel Nederland.
Functionele en esthetische trappen

Een trap van een gebouw kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In veel gevallen dient een spiltrap als vluchtroute, maar het kan ook architectonische doeleinden hebben. Bent u voor uw bouwproject op zoek naar een bijzondere trap voor een gebouw? Dan bent u bij Spiltrap Centrum aan het juiste adres.

Van tekening tot montage

Het begint allemaal met de trap tekenen voor het gebouw. Als spiltrapspecialist zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van werktekeningen tot en met de volledige bouw van de trap. Daarbij zijn de tekeningen volledig afgestemd op uw bouwproject. Of u nu een eenvoudige of zeer exclusieve spiltrap wilt, wij realiseren deze voor u. De ontwerpen, het tekenwerk en de engineering voeren wij uit in 3D BIM.

Afwerking trap gebouw

U bepaalt zelf de afwerking van de trap voor het gebouw. Onze trappen zijn verzinkt of met poedercoating leverbaar. Het poedercoaten van de trap kan in elke gewenste kleur. Ook een combinatie van zinken en coaten is mogelijk. Maar naast de kleur heeft u ook keuze uit andere onderdelen. Wilt u bijvoorbeeld een glazen balustrade of houten traptreden? Is een ommanteling of anti-inbraakslot met een Politiekeurmerk (PKVW) noodzakelijk? Het is allemaal mogelijk bij Spiltrap Centrum.

Trap gebouw laten ontwerpen?

Wij zijn uw partner in het ontwerpen van een hoogwaardige trap voor een gebouw. Wij tekenen, produceren en monteren de trap. De werktekening kunnen wij voorzien van uw logo, zodat deze namens uw bedrijf naar de klant gaat. Ook de montage van de trap aan of in het gebouw kunnen wij in eigen beheer uitvoeren. Benieuwd wat Spiltrap Centrum voor uw project kan betekenen? Vraag nu een offerte aan. Deze ontvangt u binnen twee werkdagen.

Contact opnemen