Eenvoudige of exclusieve stalen buitentrap

Spiltrap Centrum ontwerpt, produceert en monteert stalen buitentrappen voor bouw- en constructiebedrijven. Stalen buitentrappen kunnen erg van elkaar verschillen. U bepaalt zelf wat voor type stalen buitentrap u wilt. Onze ontwerpen variëren van eenvoudig en basic tot zeer luxe en exclusief. Kiest u voor een stalen spiltrap om ruimte te besparen? Of bent u specifiek op zoek naar een luxe design buitentrap? Dan krijgt de buitentrap bijvoorbeeld een glazen balustrade of houten traptreden.
Verzinken en poedercoaten

Stalen buitentrappen van Spiltrap Centrum zijn verzinkt of met poedercoating leverbaar. We kunnen de buitentrappen poedercoaten in elke gewenste kleur. Een combinatie van zinken en coaten in de gewenste kleur is ook mogelijk. Benieuwd naar voorbeelden? Wij maakten onder andere een witte stalen buitentrap en een antraciet buitentrap.

Stalen buitentrap met ommanteling

Een stalen buitentrap die als vluchtweg dient, kunnen wij voorzien van een bijpassende ommanteling en een anti-inbraakslot met een Politiekeurmerk (PKVW). Doordat de ommanteling steunt op de spil van de buitentrap is er geen aparte fundering nodig voor de ommanteling. Op de ommanteling kan een dakje geplaatst worden voor een droge beloopbare trap. Bent u benieuwd hoe een buitentrap met ommanteling eruitziet? Bij een appartementencomplex in Drachten hebben wij een stalen buitentrap met ommanteling geplaatst.

Eyecatcher op uw gebouw

De buitentrappen van staal van Spiltrap Centrum zijn specialistische producten die nauwelijks geproduceerd worden in Nederland. Een stalen buitentrap is een meerwaarde voor een gebouw of leefruimte. In samenwerking met architecten kunnen wij een exclusief ontwerp maken. Een buitentrap van staal wordt dé eyecatcher op uw gebouw.

Stalen buitentrap in uw bouwproject?

Spiltrap Centrum is uw partner in het verzorgen van de werktekening tot en met de volledige bouw van de stalen buitentrap. Onze werktekening wordt compleet aangeleverd volgens BIM en bouwbesluit. Wij leveren de spiltrap op locatie en kunnen ook de montage voor u uit handen nemen. Heeft u een stalen buitentrap in uw bouwproject? Bijvoorbeeld vluchttrappen of brandtrappen? En heeft u interesse in een metalen spiltrap of een buitentrap van staal? Neem contact op met Spiltrap Centrum en u ontvangt binnen twee dagen een offerte.

Contact opnemen