Inzetten op innovatie

Spiltrap Centrum staat voor 22 jaar ervaring in trappen. De onderneming is voortgekomen uit de bedrijven Kwartspil Trappen en Sterkos Balustraden. In 2011 is Spiltrap Centrum zich volledig gaan richten op spiltrappen en wenteltrappen voor bouw- en constructiebedrijven. Door duidelijke focus en inzetten op innovatie kan Spiltrap Centrum snel en voordelig leveren.


“Doen waar je goed in bent”


“Doen waar je goed in bent. Dat is het credo van Spiltrap Centrum. Door dicht bij ons vakmanschap te blijven, kunnen wij de beste kwaliteit bieden. Binnen een bouwproces werken wij samen met verschillende bouw- en constructiebedrijven. Elke partij maakt bij het project zijn eigen tekeningen met de daarbij horende informatie. Deze informatie voegen wij samen tot een compleet op elkaar afgestemd BIM-model”, aldus Peter Faber.

Marktleider

Spiltrap Centrum werkt voor grote en erkende bouw- en constructiebedrijven in Nederland en heeft de ambitie markleider te worden in spiltrappen. Met jarenlange ervaring en de juiste vakmensen in dienst, kunnen de spiltrappen in alle soorten en maten geleverd worden. Van de standaard tot exclusieve modellen.

Focus

De kracht van Spiltrap Centrum zit dus in de focus op spiltrappen. Ons product is een specialistisch product dat nauwelijks in Nederland wordt geproduceerd. Door de productie in eigen hand te houden, kunnen we ook de kwaliteit waarborgen. Wij maken trappen voor gebouwen die een meerwaarde zijn voor het pand of de leefruimte. In samenwerking met architecten kunnen wij een exclusief ontwerp maken, dat een eyecatcher in of op een gebouw is.

Kwaliteit

Onze vakmensen zijn allemaal VCA gecertificeerd. Hiermee leggen we de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.Contact opnemen